Wat is een Single, Combinatie (accumulator) en Multiple weddenschap, bij het sportbook?

Wat is een Single, Combinatie (accumulator) en Multiple weddenschap, bij het sportsbook?

 

Een Single weddenschap is een weddenschap waarbij u de uitkomst van één evenement kiest. U kunt de quotering winnen, vermenigvuldigd met uw inzet. U kunt een reeks enkelvoudige weddenschappen maken met behulp van het tabblad 'Single' bovenaan uw wedcoupon. 

De combinatieweddenschap is een weddenschap die afhankelijk is van de uitkomst van meer dan één evenement - u kunt maximaal 12 evenementen toevoegen. Dit is een accumulator en u moet elk evenement correct voorspellen. Als u wint, wordt uw inzet vermenigvuldigd met de totale quotering van de geselecteerde evenementen. 

Meervoudige weddenschappen geven een overzicht van alle verschillende combinatieweddenschappen die beschikbaar zijn binnen uw selecties. U kunt dan op deze wedden maar onthoud - uw inzet wordt vermenigvuldigd met het aantal mogelijke uitkomsten. Dus als u 8 sportevenementen selecteert en u wilt "6-voudig" inzetten (combinaties van 6), dan wordt uw inzet vermenigvuldigd met 28, want dat is het aantal winnende combinaties van 6 mogelijk binnen uw 8 selecties. 

Een Trixie is wanneer u 3 evenementen selecteert en 4 weddenschappen plaatst - 3 doubles en 1 treble. 

Een Yankee is wanneer u 4 evenementen selecteert en 11 weddenschappen plaatst - 6 doubles, 4 trebles en 1 fourfold.