Hoe werkt een Asian Handicap?

Hoe werkt een Asian Handicap?

 

De Asian handicap is origineel afkomstig uit Indonesië. De Asian handicap is nu het meest populaire weddenschaps type op aarde. Het biedt je meer vrijheid in weddenschappen, en heeft een grotere verscheidenheid aan quoteringen om uit te kiezen. 

Wij bieden een reeks handicaps aan op voetbalwedstrijden, elk met verschillende kansen. Je wedt op het team dat je denkt dat gaat  winnen nadat een handicap is toegepast. Bijvoorbeeld dat een team een doelpunt extra moet maken om het goede eindresultaat te halen. Als je team waarschijnlijk zal winnen (heeft lage kansen), kun je wedden in hogere kansen door te gaan voor een negatieve handicap. Voor de weddenschap krijgt het team als het ware een punt aftrek. In plaats van te wedden of je team wint, wed je op met hoeveel doelpunten ze zullen winnen. 

De Asian handicap elimineert de mogelijkheid van een draw wanneer de handicap waarde geen geheel getal is. Als je een hele handicap uitkiest en het spel eindigt in een draw na de toepassing van de handicap, dan wordt het bedrag dat je ingezet hebt terugbetaald.