Wat is cash-out?

Wat is een cash-out?

 

Wanneer deze beschikbaar is geeft de cash-out functie je de mogelijkheid om je geld uit te keren voordat de uitkomst van de weddenschap bekend is. Hierdoor kan je een gedeelte van je geld veiligstellen. Deze functie is bij geselecteerde sporten zowel live, pre-match als voor out-rights en multiples beschikbaar en kan voor meer of minder dan je originele inzet gebruikt worden. 
 
Net voor je je weddenschap plaatst, zal er een cash-out label te zien zijn indien de functie beschikbaar is voor je bet. Wens je ze na het plaatsen van je bet te gebruiken, ga je naar je 'Lopende weddenschappen’ tab op de pagina van het evenement. De weddenschap wordt dan uitbetaald aan de hand van de aangegeven prijs en het geld wordt onmiddellijk op je account toegevoegd. 

Houd er rekening mee dat de cash-out functie nooit beschikbaar is voor Virtual Sports en Paardenrennen.  

 

Beschikbaarheid cash-out functie 

BetCity.nl behoudt zich het recht voor om deze functionaliteit geheel naar eigen inzicht aan te bieden en wijst alle verantwoordelijkheid af indien de cash-out functie niet beschikbaar zou zijn. Indien een cash-out aanvraag succesvol is, wordt de weddenschap meteen afgehandeld. Er wordt dus geen rekening meer gehouden met de daaropvolgende gebeurtenissen, die betrekking hebben op de weddenschap.