Hoe kan ik een account aanmaken?

Geweldig dat je van plan bent om voor BetCity te kiezen! Het is belangrijk om te weten dat je minimaal 18 jaar moet zijn en niet ingeschreven mag staan in de landelijke preventie database CRUKS.

Je kan de volgende stappen volgen om een account aan te maken:

1. Ga naar https://www.betcity.nl/registration 

2. Vul op de volgende pagina je e-mailadres en je wachtwoord in; vergeet hierbij niet de algemene voorwaarden te accepteren. Daarnaast ontvang je door je in te schrijven voor onze promotionele e-mails ook nog eens 20 Free Spins!

3. Vervolgens dien je de voorkant en achterkant van een geldig identiteitsbewijs te uploaden (denk hierbij aan een Nederlands paspoort, rijbewijs of een ID kaart. 

4. Nadat je document gescand is, zal er een scherm verschijnen waarin je wordt gevraagd of de gegevens exact overkomen met de gegevens van je identiteitsbewijs. Dit is een erg belangrijke stap! Het is namelijk essentieel dat de namen, initialen en andere gegevens precies overeenkomen met de gegevens in de volgende stap. 

5. Het is nu de bedoeling dat je je gegevens goed checkt. Het is bij deze stap ook van belang dat je je volledige rekeningnummer (IBAN) invoert, zorg ervoor dat je geen spatie gebruikt in dit veld.

6. Je kan nu de limieten instellen voor je account. Je stelt eerst een stortingslimiet in, daarna een balans limiet en tot slot een login/speelsessie limiet. Voor alle limieten geldt dat je een limiet per dag, week of maand kan instellen. Meer informatie over je limieten kan je vinden via de volgende link: https://www.betcity.nl/speel-verantwoord-uitleg

8. We zijn er bijna, de laatste stap is het verrichten van een storting. Nadat je een storting hebt gedaan, is je BetCity account actief en kan je gaan beginnen met spelen.

Registratie toch niet gelukt? De volgende tips kunnen helpen om je registratie toch te voltooien:
- Probeer de registratie te voltooien in een andere browser
- Verwijder je cookies en cache

Is het je nu ook niet gelukt om je te registreren? Niet getreurd, onze klantenservice zit 24/7 voor je klaar om je verder te helpen!