Hoe kan ik een account aanmaken?

Hoe kan ik een account aanmaken?

Om een account bij BetCity.nl aan te maken moet je minimaal 18 jaar zijn en mag je niet staan ingeschreven in de landelijke preventie database CRUKS. 

Ook moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands identiteitsbewijs. Dit kan zijn een Nederlandse ID kaart, een Nederlands paspoort, een Nederlands rijbewijs of Nederlandse verblijfsvergunning. Mocht je één van deze bewijzen niet bezitten, kan je geen account aanmaken bij BetCity.

Zorg dat je dit bewijs bij je hebt. Deze zal je in moeten scannen, of een foto maken van je identiteitsbewijs om de registratie bij BetCity te kunnen doorlopen.

Als je vanuit het registratieproces alle stappen hebt doorlopen en alle gegevens juist hebt ingevuld, ben je bijna klaar. Je ontvangt nog een e-mail met een verificatielink op het door jouw ingevulde e-mailadres ter verificatie. Vergeet deze link niet aan te klikken. Let op! Deze mail komt vaak in je spambox terecht.

Als je de verificatielink hebt aangeklikt, dan kan je inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord. 

Mocht je er niet uitkomen, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen je verder informeren over de stappen die ondernomen kunnen worden.

 

Zie hieronder een video met een uitleg hoe je een account aanmaakt: